header

header_peperut_-_Copy3

Доделување на Златен медал на форумот Кран Монтана на г-а Иванова

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе