Интервју на претседателот Иванов за шпанскиот месечен магазин Diplomacia XXI
Четврток, 01 Септември 2016   

diplomacia_1diplomacia_2diplomacia_3diplomacia_4diplomacia_5diplomacia_6diplomacia_7diplomacia_8