Претседателот Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија
Понеделник, 09 Јануари 2017   

PRM-mandatПретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов го врачи мандатот за состав на Влада на Република Македонија на г. Никола Груевски, претседател на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ.

  Back<<Назад