Помилувања по повод Новата 2018 година
Friday, 29 December 2017 10:05   
There are no translations available.

PRMportretПретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод Новата 2018 година, даде помилување на 25 осудени лица, кои делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.

  Back<<Назад