December 2012
31.12.2012 - Претседателот Иванов заедно со членовите на АЛУМНИ асоцијацијата на Школата за млади лидери(ИСЛАА) додели новогодишни пакетчиња на децата на лекување во Клиника
31.12.2012 - Новофгодишни пакетчиња и играчки на децата кој се лекуваат на Клиника
There are no translations available.

Скопје - Претседателот приреди новогодишен прием за децата на македонските мировници
27.12.2012 - Новогодишен прием за децата на македонските мировници
There are no translations available.

Скопје - Доделување на Големата годишна награда за најуспешно архитектонско дело
26.12.2012 - Годишна награда за најуспешно архитектонско дело
There are no translations available.

Скопје - Турската агенција за координација и соработка(ТИКА) на претседателот Иванов му додели Плакета за успешна соработка и унапредување на односите со Турција
21.12.2012 - ТИКА додели Плакета
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Иванов додели „Повелба на Република Македонија“ за златниот јубилеј на ПЕН центарот
20.20.2012 - „Повелба на Република Македонија“ за ПЕН центарот
There are no translations available.

Скопје - доделена титула почесен доктор на науки(doctor honoris causa) во областа на меѓународните односи на проф. Д-р Ахмет Давутоглу
20.12.2012 - doctor honoris causa за министерот за надворешни работи на Република Турција Ахмет Давутоглу
There are no translations available.

Скопје - Средба со министерот за надворешни работи на Република Турција Ахмет Давутоглу
20.12.2012 - Средба со министерот за надворешни работи на Република Турција
There are no translations available.

Скопје - Годишно обраќање на Претседателот пред пратениците во Собранието на Република Македонија
18.12.2012 - Годишно обраќање на Претседателот пред пратениците во Собранието на РМ
There are no translations available.

Скопје - Децата од Домот „11 Октомври“ ја накитија новогодишната елка во домот на семејството Иванови
16.12.2012 - Kитење на новогодишната елка со децата од Домот „11 Октомври“
There are no translations available.

Скопје - Добитникот на признанието „Најдобар млад научник“ за 2011 д-р Трифче Сандев одржа предавање од областа на физика и математичката физика
13.12.2012 - Предавање од областа на математичка физика и физика на Д-р Трифче Сандев
There are no translations available.

 
Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End
Page 1 of 20